Projektina Peetu; viikko elämää

Onhan se nyt ihan mieletöntä, että joku on viikon vanha! Eikös? Vaikka se osa meidän kaikkien elämää onkin, on käsittämätöntä, että tuollainen pieni ihminen tulee ihan uutena maailmaan, tietämättä mistään mitään. Ja miten paljon tuo pieni ihminen tietämättään muuttaa maailmaa ympärillään. Syntyessään Peetu, toki vielä "George" tässä vaiheessa, muutti meitä paljon. Minusta tuli kahden äiti. Meistä tuli nelihenkinen. Ja ennenkaikkea Pihlasta tuli isosisko. Ja miten loistava isosisko. Sen näytti jo tämä ensimmäinen viikko. Kaikki kuvat olisivat hyvin voineet olla tästä kaksikosta, Pihla ei kauaksi pikkuveljestä malttanut mennä.

Tässä aukeamalla on ensimmäinen "neuvolapilvi", joka toistuu jatkossa aina siinä iässä, kun neuvolassa on käyty. Tuleepa nuo havainnot talteen muuallekin kuin neuvolakortin sivuille.

Jokaiselle aukeamalle laitan samalla fontilla Silhouettella leikatun tekstin, osoittamaan aikaa. Ja tuomaan albumia yhtenäiseksi. Sentään valitsin turkoosin, enkä mintun vihreää. Sitä löytyy riittävästi muualta albumista :)


Comments