Projektina Peetu; alku

Noin vuosi sitten se tapahtui. Hurahdin Project Lifeen. Ja lujaa. Innostuin niin, että haalin monta projektia ja monta albumia, eri aiheista ja ihmisistä. Innostuksissani aloitin monta yhtä aikaa ja toteutus onkin sitten ollut hieman haasteellista.
Varsinainen Project Lifen ideahan on viikottainen "raportointi", mutta tämä ei minua innostanut. Sen sijaan ajatus lapsista tehtävistä albumeista sai vatsassa kutkuttamaan, miten ihanaa olisikaan saada kansiin enemmän kuvia ja muistoja lapsista, kuin mitä perinteiseen vauvakirjaan mahtuu. Siispä päätin haukata ison palan.

Peetu oli tuolloin hieman yli vuoden vanha. Luvassa oli siis takaa-ajoa, muistojen kaivelua ja kiinniottamista nykyhetkeen. Ajalla kun on vielä tapana mennä eteenpäin, on tämä kiinniottaminen yhä jatkuva tila. Nyt jäljellä on sentään "vain" kuusi viimeistä kuukautta...

Ja nyt viimein saan tämän projektini näytille. Tuon aukeamat tänne yksi kerrallaan, jokainen kun pitää sisällään yhden kuukauden aina yhteen ikävuoteen asti. Ja pääsevät siten kukin oikeuksiinsa. Peruskittinä, nk. corekit, tässä albumissa on Project Lifen Honey ja siihen lisäosana yksiväriset kortit. Joissakin sivuissa saattaa olla muistakin kiteistä kortteja, niitä kun ehtinyt kertyä aika paljon.

Etusivun halusin pitää yksinkertaisena ja kuvattomana, komea nimi pääosassa.
Ensimmäinen aukeama taas on omistettu raskausajalle, silloin kun "George"(työnimi Peetulle johdatettuna Yrjöstä, joka oli luvattoman paljon vieraanani aina 20. raskausviikolle asti.) oli vielä mahassa.Comments