Tuiki tuiki tähtönen

Oon saanut ison annoksen askarteluterapiaa viime viikkoina, kun lasten nukkumaan mentyä oon linnoittautunut askarteluhuoneeseen ja antanut luovuuden kukkia. Kunpa tämä innostus säilyisi.  Ja tämä ideoiden määrä. Oonkin tehnyt kortteja myyntiin, sillä omia tarpeita ei niin paljon ole.

Silhouettekin on päässyt surruttamaan oikein urakalla. Tässä kortissa erityisesti, sillä se on kokonaan tehty Silhouetella, osittain valmiista mallista muokattuna.
Tätä mun niin kovasti suosimaa yksinkertaisuutta taas...

Mistä on kortti tehty?
Tähdet ja teksti Silhouette Cameo
Paperit: Tiimari

Comments

  1. Missä myyt kortteja ja paljonko niillä on hintaa? Omien töiden hinnoittelu on niin vaikeaa. Onko tuosta leikkurista ns. juoksevia kustannuksia? Terät yms.

    ReplyDelete
  2. Myyn kortteja töissä, välillä myyjäisissä ja välillä myös äidin töissä. 4€ olen ottanut kortilta, oikein vaivalla väännetyistä monimuotoisista korteista 5€. Hinnoittelu on kyllä käsittämättömän vaikeaa, ei jotenkin kehtaa pyytää kunnon hintaa. Ja ihmiset kun tuppaavat arvostamaan kyllä käsin tehtyjä asioita, mutta eivät ole valmiita maksamaan hintaa. Toistaiseksi leikkurini ei ole kaivannut uusia osia, joten vielä mennään alkuperäiskustannuksilla. Mutta varaterä pitäisi hankkia. Ja toinen leikkausalusta.

    ReplyDelete
  3. Itsekin olen n. 4,5 euroa pyytänyt korteista ja monet ovat niitä ihastelleet, mutta harva raaskii ostaa. Menevät sitten kirjakauppaan ja maksavat saman verran persoonattomasta kortista. Tuo leikkuri kyllä kiinnostaisi, mutta sitä pitäisi sitten oikeasti käyttää ja mun askartelu on niin kausiluontoista nyt. Ehkä jää vielä haaveeksi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.