Kaato! / Strike!

Käsityöläisen ystävänä joutuu aikuiset ja lapset itsetehtyjen lahjojen "uhriksi". Niitä on hurjan kiva tehdä ja toivon, että saajatkin on iloisia uniikeista lahjoista.

As a friend of a handcrafts enthusiast people, old and young, are subjected to handmade gifts. I love making them and I certainly hope that those who receive them are happy when they get a unique present.

Jälleen yksi ystävän poika täytti 1 vuotta, jee! Aikaisempien 1-vuotislahjojen, sorminukkejen, sijaan keksin jotain uutta: keilasetti.

Again a friend's son turned 1, yippee! And instead of the fingerpuppets I've given to previous 1-year-olds I came up with something new: a bowling set.


Mistä on keilat tehty?
What are the pins made of?
Malli / pattern : Omasta päästä :), by yours truly
Lanka / yarn : GarnStudio Muskat

Jotta keilat kaatuvat, piti pallosta saada melko painava.
Siispä päällystin pienen lelupallon. Ja siitä tuli hieno!

To be able to knock the pins over I hade to make the ball as
heavy as possible. So I covered a little ball. And it turned out nice!

Comments

 1. Hip hei! Setti on upea, kiitos!!! Olen ihan äimänä noista sun "oman pään" ideoista, miten ihmeessä keksitkin? Toistaiseksi sankari vielä pääasiassa jäytää keiloja, mutta me vanhemmat ollaan päästy jo keilailuunkin, tämä kyllä naurattaa poikaa :D Huippulahja, joka kestää kulutusta ja viihdyttää tulevinakin vuosina. Kaiken tämän lisäksi se on vielä kaunis katsella :) Sanalla sanoen ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa, että kaikki tykkää! Sankarinkin jäytäminen lienee merkki hyväksynnästä :D

   Delete
 2. Ihania värejä pomppii silmille täällä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö! Olin niin iloinen, että nämä langat löytyivät, vieläpä lankalaatikostani ihan käyttämättömin! Nää värit sopii niin hyvin tähän, kivan leikkisiä.

   Delete
 3. Loistoidea! Itsetehdyt lahjat tuppaa nykypäivänä olemaan harvinaista herkkua, joten uskon että lahjan saaja sekä yllättyy että ilahtuu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä se taitaa olla. Nykyään käsitöitä osataan taas arvostaa, mikä on kyllä ihan parasta.

   Delete
 4. Heippa!
  Aivan mahtavat, ja ihanat värit! Mitä olet täytteeksi laittanut keiloihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan vanua laitoin täytteeksi, melko tiiviisti, että pitävät muotonsa. Ja jokaisen pohjalle pistin pienen pahviympyrän, että pysyvät pystyssä.

   Delete
 5. Todella hauska idea!!

  ReplyDelete
 6. Kummasta päästä olet aloittanut keilat tekemään? Ajattelin, että tämä setti olisi juuri sopiva ystävieni tytölle joka täyttää vuoden..

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.