Uusi kortti uusilla tarvikkeilla

Pienen tauon jälkeen täällä taas, päivät hujahtavat ohi kovaa vauhtia kun totutellaan tytön kanssa arkielämiseen ja minä siihen, että ei olekaan keskellä päivää mies hoitamassa lasta. Askartelu ja muu touhu on siis iltapainotteista ja sillon taas väsyttää :) Mutta jotain olen saanut aikaiseksi, enemmänkin virkkauspuolella, koska jostain syystä korttirintamalla on matalapainetta. Ei oikein irtoa kortteja, inspiraatio hukassa :(

Viime viikolla oli yksi ilon päivä, kun Two Peasista tilaamani tavarat tulivat yllättäen. Kotiovelle ja tällä kertaa ilman tullireissuja. Ihanuuksia sisälsi paketti jälleen, pääasiassa American Craftsia. Erityismaininnan ansaitsee kolme leimasinsettiä: Rascal, Laughter ja Seeds. Ah, mä vaan niin rakastan American Craftsia :) Ja Rascal-leimasetti on kaivattu lisä poika-aiheisiin tarvikkeisiin.

Siispä pitihän niitä uusia tavaroita päästä kokeilemaan ja onneksi tuli kortille tarve. Pakon edessä sitä saa kyllä aikaiseksi kortteja, mutta ei ehkä niitä kaikkein hienoimpia. Täytyy kerätä inspiraatiota ja tehdä lisää kortteja uusilla tavaroilla.
Tämä suuntaa 7-vuotiaalle sukulaispojalle, toivottavasti tykkää. Ainakin meidän perheen 30-vuotias poika tykkäsi :) 

Mistä on kortti tehty?
Paperi: Echo Park Paper / A Walk in the Park
Leimat: American Crafts Rascal & Inkadinkado Jersey Numbers / Dew Drop Brilliance Lighting Black
Leimojen taustapaperi: Papertrey Ink Perfect Match Cardstock Orange Zest
Kirjaintarrat: American Crafts Thickers Delight

Comments