Leikkipeitto

Aloitetaan Pihlan kanssa tänä syksynä kaksi harrastusta ja niissä on molemmissa tarve jonkinlaiselle alustalle.
No, tämäpä innosti mut pitkästä aikaa ompelukoneen ääreen, en ole mikään himo-ompelija, se geeni on mennyt siskolleni (joka on siinä sairaan hyvä, teki esimerkiksi hääpukuni).
Mutta jotain mäkin saan aikaiseksi, kunhan työ on riittävän yksinkertainen eikä vaadi liikaa tarkkuutta. Mä tykkään surruutella menemään kovaa vauhtia koneella, enkä jaksa näprätä pikkujuttujen kanssa.
No, leikkipeitto / jumppa-alusta oli siis juuri sopiva homma!

Löysin Eurokankaasta hauskan kankaan, joka ei ensiksi ollut yhtään kiva mielestäni, mutta pienen pohdinnan jälkeen tykästyin siihen kovin. Ja nyt oon ihan tykästynyt ronsuihin.


Kokoa peitolla on noin 100 x 50 cm ja välissä paksua levyvanua.
Takana on ihan tavallinen valkoinen lakanakangas, joka oli sellaisenaan vähän tylsä. Innostuin sinne sitten kirjailemaan läpi norsuja. Ihan hauska, toi vähän eloa etupuolellekin, kun kirjaillut norsut "pullistelee". Vapaalla kädellä kirjailin sitten vielä Pihla-tekstin, ettei vaan mene väärille teille peitto :D Hieman soisi vielä taidon karttuvan kirjailussa, mutta tämä jälki menettelee tuolla peiton väärällä puolella :D

Koska kangasta jäi yli ja peiton kuljetus askarrutti, tein vielä sille kassin! Tästä olen hurjan ylpeä, piti tehdä ihan vaan pikapikaa joku pussukka, mutta siitähän tuli oikein komea kassi. Pohjastakin tuli kunnollinen, kun apuna oli jokin aika sitten katsottu Martha Stewartin käsityöt ohjelma, jossa tehtiin joogamattopussi ja siihen MS tyyliin hieno pohja :)


Comments

  1. Oi kun ihana matto ja kassi! Todella suloiset, ronsut on kyllä pop!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.