Hedelmäherkku

Jos Papertrey Inkin lintuleimasimet on ihania, niin on kyllä samaisen firman Fruitful-setti! Aivan mielettömän hienoja leimoja. Syötävän hyviä :D Ja PTI:n leimasimien laatu on kyllä vertaansa vailla, leiman jälki on tosi hyvä.

Fruitful-setistä pääsi nyt ekaksi käyttöön appelsiinileimat. Ja myös Simple Alphabet tuli korkattua samalla. Täysin tyytyväinen en tähän korttiin kyllä ole, vaikka värimaailma on kyllä ihana, kevättä rinnassa :) Tämä kortti, kuten edellisen postauksen lintukorttikin matkaa kiitokseksi ihmiselle, joka teki hyvän työn.

Kortin inspiraatio on yhdestä haasteesta, johon en ehtinyt osallistua :) Tällä kertaa haaste löytyi Everything But the Kitchen Sink- haasteblogista. Taitaa olla nykyinen linjani olla varsinaisesti osallistumatta haasteisiin, kiitos pienen askartelun estäjän :) Mutta ei se mitään, en mä juuri niinkään haasteisiin osallistumisesta olekaan innoissani, pelkkä inspiraatio riittää.

Inspiraation lähde:


Mistä on kortti tehty?
Vihreä paperi: Best Occasions Patterned Paper
Leimat: Papertrey Ink Fruitful / Versa Color Orange & Canary
Papertrey Ink Simple Alphabet / Versafine Onyx Black

Comments

  1. Eih, tämä on aivan ihana! Tykkään tosi paljon! Nyt vain pitää taas hokea itsekseen, että "en tilaa PTI:ltä, en tilaa PTI:ltä...." ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.