Traveler's Notebook

As any crafter knows learning and especially getting new things is amazingly awesome. So recently I got to experience both as I purchased my very first Traveler's Notebook. This beauty from Color Crush makes my heart sing!

Niinkuin kaikki askartelijat tietää, uusien asioiden oppiminen ja erityisesti ostaminen on supermahtavaa. Jokin aika sitten sainkin kokea molemmat, kun ostin ensimmäisen Traveler's Notebookini. Tämä Color Crushin ihanuus saa mut niin iloiseksi!
In my TN there are several notebooks, all for a specific purpose. One of them is dedicated to scrapbooking. And how I love it! Making a layout on a spread of the notebook is so much fun and most of all it super fast! I love creating but as you can imagine time is sometimes a big obstacle. But these small layouts are so fast to make.

TN:ssäni on monta vihkoa, joista jokaisella on oma tarkoituksensa. Yhden olen pyhittänyt skräppäykselle. Ja kuinka mahtavaa se onkaan! Layoutin tekeminen yhdelle vihkon aukeamalle on hauskaa ja ennenkaikkea nopeata. Askartelu on ehdottomasti suosikkiasioitani, mutta niinkuin arvata saattaa tässä elämässä aika on melkoinen este välillä. Mutta näitä pieniä leiskoja tekee ihanan nopeasti.
Materials / materiaalit:

Papers / paperit: Crate Paper, Maggie Holmes Gather
Embellishments / koristeet: Freckled Fawn
Washi: Freckled Fawn

Comments