Kirjoitusharjoituksia

Viime aikoina perintein paperiaskartelu on jäänyt vähemmälle, kun olen opetellut uutta taitoa. Tein nimittäin yhden ainoa uuden vuoden lupauksen: opettelen kaunokirjoittamisen, eli lettering-kirjoitustyylin. Ja nyt sitä on sitten tullut harjoiteltua. Sain joululahjaksi Zigin Clean Color Real Brush-tussisetin ja niillä on niin ihana kirjoittaa! Pikkuhiljaa taitokin alkaa kehittyä ja muutamia hyvinkin onnistuneita teoksia on tullut jo!

Haastavinta tässä harrastuksessa on sisällön keksiminen, että mitä sitä oikein edes kirjoittaisi. Onneksi Pinterest on täynnä "inspiroivia sitaatteja" ja muita latteuksia lausahduksia. Suomeksi näitä lauseita on vielä vaikeampi keksiä... Täytyy varmaan tutustua vanhoihin sananlaskuihin ja muihin kuolemattomiin lausahduksiin enemmän.

Tämä "teos" yhdistää kivasti kaksi osa-aluetta, sillä tarkoituksenani on myös oppia piirtämään hieman paremmin. Ei mitään taideteoksia, mutta tuollaisia "doodling"-tyylisiä juttuja.


Comments

  1. Kiva korttihan tuosta on tullut. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.