???????????

Sorry, this one only in Finnish, a questionnaire challenge that's going around in the blogosphere.

Paluun kunniaksi jotain paljastuksia itsestäni, pienellä viiveellä :)

11 x ?, eli minun vuoroni vastailla jo monissa blogeissa kiertäneeseen kysymyshaasteeseen.
Nämä kysymykset minulle esitti Milla Mustesormi -blogista, kiitos hauskasta haasteesta ja todellakin haastavista kysymyksistä!1. Minkä kirjan olet viimeksi lukenut?
Kunpa voisin vastata tähän jotain, joka osoittaisi fiksuuteni ja filmaattisuuteni. Mutta ei, en ole aikoihin ehtinyt/jaksanut/viitsinyt lukea ihan oikeita, aikuisten kirjoja. Sen sijaan lastenkirjoja tulee luettua päivittäin lukuisia, olisiko viimeisin Hello Kitty: Hei perhe! tai Pupen riemuhetket. Omalla sarallaan varsin mainoita kirjoja, en valita.

2. Minkä uuden taidon haluaisit oppia?
Puutarhanhoidon. Uudenkarheana puutarhan omistajana olen puoliksi innoissani ja puoliksi paniikissa. Mitähän tästä tulee? Viherpeukaloni kun on todellakin keskellä kämmentä.

3. Jos saisit olla viikon ajan kuka tahansa maailmassa (nykyisyydessä tai historiassa), kuka olisit.
Oma tyttöni. Viime aikoina olen ihaillut ja ihmetellyt monta kertaa päivässä, jopa yhdessä tunnissa, miten ihanan avointa ja innostuvaa pienen ihmisen elämänasenne voikaan olla. Meille aikuisille niin tavalliset ja tylsät asiat on toiselle hulvattoman hauskoja ja hykerryttävän ihania. Vai koska viimeksi olet innostunut isosta rantapallosta kaupan katossa? Olisi ihanaa elää viikko huoletonta elämää, murehtimatta tulevaa ja keskittyä siihen mikä on olennaista tietäen, että joku huolehtii hyvinvoinnistani.

4. Paras askarteluun liittyvä hankintasi?
Kunnolliset korttipohjat ja eri väriset pahvit. Niillä pääsee niin pitkälle, jo pelkkä kauniin värinen korttipohja herättää inspiraation ja tekee kortista piirun verran paremman.

5. Huonoin askarteluun liittyvä hankintasi?
Erilaiset chip board kuviot. En ole koskaan oppinut niitä käyttämään :O

6. Tulipalon sattuessa mitä pelastaisit kodistasi (ihmiset ja valokuvat ovat jo pelastetut)?
Olettaen, että koirakin kuuluu jo pelastettuihin, pelastaisin toisen karvaisen: pienen ruskean pupun. Ilman sitä ei tule pienelle uni.

7. Mistä olet ylpeä?
Silläkin riskillä, että siirappi sokaisee teidät, niin vastaan tämän: Siitä, että olen äiti ja minulla on äärimmäisen ihana tytär. Oikeastaan se on ainoa asia, josta voin rinta rottingilla todeta olevani ylpeä, en häpeile sitä ylpeyden ja ehdottoman rakkauden tunnetta. On niin ihana katsoa pientä ihmistä ja tuntea onnistuneensa.

8. Parasta tässä päivässä?
Tässä ja monessa muussa päivässä tätä ennen ja tämän jälkeenkin parasta on odotus ja innostus. Uusi kotimme on todellisuutta ja täällä on ihanaa. Odotan innolla miltä elämä täällä maistuu.

9. Jos joutuisit autiolle saarelle ja saisit siellä käyttää vain yhden ainoan valmistajan leimasimia, kenen leimaisia käyttäisit?
Tämä on helppo: Papertrey Ink.

10. Jos ehtisit valmistautua tuolle autiolle saarelle joutumiseesi ja saisit pakata mukaasi 7 askartelutarviketta, mitä ne olisivat?
Leimaisinsetti, vaaleanpunainen muste, korttipohjia, nauhaa, glitteriä, kohotarroja ja sakset.

11. Mikä on elämän tarkoitus?
Rakastaa, roihuta, iloita, surra, askarrella, nauraa, laulaa, himoita, nauttia, kasvaa ja kasvattaa, leikkiä, tanssia, kiljua, huutaa, itkeä, ilkamoida, tuntea.

Koskapa tämä on jo vanha haaste, jätän tylysti homman tähän, enkä jaa eteenpäin. Toki kaikki halukkaat voivat samoihin kysymyksiin vastata, enemmän tai vähemmän siirappisesti ;)

Comments

  1. Mä olin jo unohtanut kyselleenikään näitä ;D Tuo 3-kohta on niin totta, kun siitä ilosta ja innostuksesta saisi rahtusenkin itselle tavalliseen arkipäivään, niin tuntuisi arkikin juhlalta! Ja toisaalta, kun saisi sen ilon säilymään lapsella mahdollisimman pitkään, ettei arkipäivän apatia sitä söisi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.