Kombinaatio - A combination

Rakas ystäväni juhli hetki sitten syntymäpäiviään ja posti kiikutti kortin juhlan kunniaksi.
A dear friend of mine celebrated her birthday a while ago and accordingly I sent her a card.

Saajan mieltymysten mukaisesti kortissa oli kraftia ja glitteriä, omien mieltymysten mukaisesti nauhaa, ompeleita ja Basic Greyn paperia :) Täydellinen kombinaatio, aivan kuin minä ja ystäväni. Olet rakas, m <3
The card has kraft paper and glitter, which my friend likes, and ribbons, stitching & Basic Grey paper, which I like :) A perfect combination, just like me and my dear friend. Love you, m <3

Nämä nauhat ovat suosikkejani, sillä ne on täysin ilmaisia :) Ne ovat nimittäin eri paidoista niitä nauhoja, joiden avulla paita pysyy henkarissa. Oon jo kauan kerännyt ne talteen ja niitä on kertynyt mieletön määrä kaikissa sateenkaaren väreissä.
These ribbons are my absolute favorites, because they are free :) The came from different shirts, they are the ribbons that help the shirt stay on the hanger. I've been collecting them for years and I have quite a lot of them in all the colors of the rainbow.

Mistä on kortti tehty?
What is the card made of?
Paperi / paper : Basic Grey Urban Prairie 
Paperi ommeltu kiinni / paper is sewn on
Nauhat / ribbons : Ehkä H&M / perhaps H&M ;)
m-kirjain / the letter m: K&Company Glue Rub-ons & Glitter

Comments

  1. Kaunis, yksinkertainen kortti. Ja täällä ilmottautuu toinen joka kerää talteen nuo satiininauhat.. Ne on juuri sopivan mittaisia kortteihin ja muuhun pieneen askarteluun. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.