Askarteluiltamat

Eilen vietettiin oikein luova ilta ystävieni kanssa, nimittäin askarteluilta. Sain toimia askarteluemäntänä, tarjoten paikan ja materiaalit. Tästä ideasta voin kiittää äitiäni, joka toivoi samankaltaista iltaa omille ystävilleen. Siispä varastin idean ja toteutin illan ensin omassa porukassa :) Yksin askartelu on ihanan terapeuttista, mutta porukalla se oli vasta olikin!

Ilta oli mahtava, oli tosi hauskaa katsoa, miten tutuista tarvikkeista tuli toisten käsissä ihan erilaisia tuotoksia. Ja on mahtavaa, että mun lukuisille tarvikkeille tulee käyttöä! Ja vielä mahtavampaa, että voin ostaa uusia, kun vanhatkin tulee käytettyä :)


Oli kiva seurata toisten luomistyötä, toisilla syntyi kortteja nopealla tahdilla, kun toisilla taas kesti ajatustyö kauemmin. Ihailtavan nopeasti kaikki kuitenkin pääsi työn touhuun, vaikka materiaalit oli tuntemattomia ja vaihtoehtoja lukuisia. Hittituotteeksi nousi Slice, enkä ihmettele, onhan se mahtava masiina :)
Tässä illan tuotokset (klikkaamalla näet isompana)
Seuraava kertakin sovittiin jo, silloin aiheena on leimailu :)
Kiitos vielä ihanat naiset illasta!

Onko teillä muilla tällaisia askarteluhetkiä?

Comments

 1. Mulla on om akkakööri - kokoonnutaan kerran kuussa jonkun kotona ja tehdään kukin mitä halutaan 4 tuntia. Toiset helmeilee, toiset taivauttaa hopealankaa, toiset paperin kanssa temppuilee... kukin mitäkin! Tämä porukka on mun vanhaa koulukaveriporukkaa...

  Sen lisäksi meillä on oma Raumalainen leimailuporukka Tintti, Pihku, Riituli ja mä - joka kokoontuu eri kokooonpanoissa vaihtelevasti - joskus viikoittain, joskus harvemmin... :D Nää on mahtava juttuja!

  ReplyDelete
 2. Yhdessä askarteleminen on ihan toisenlaista todellakin kuin yksinään. Tosin mä olen ehkä luovimmillani yksinäni, koska seurassa mun suu käy koko ajan ja unohdan sen tekemisen siinä sivussa.

  ReplyDelete
 3. Lau; Seuraavalla kerralla tavataan?! :)
  Jehkotar; No vau, sullapa on ihanat porukat!
  maiju: Yksin askartelu on todellakin tuottoisampaa... ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment.